Vinyl & Cappuccino bij Paviljoen Op Noord!

Ruilen, kopen en verkopen van Elpees & Singletjes, onder het genot van koffie en gezellige muziek bij Op Noord, actief ontmoeten te Eindhoven.

Vinyl is weer helemaal hot en happening. Er wordt volop geruild, gekocht en verkocht.  Zowel nieuw Vinyl als tweedehands. Op zondag 29 januari a.s. organiseert Paviljoen Op Noord “Vinyl & Cappuccino”, een gezellige markt voor particulieren en handelaren. Onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single. 

Heb je nog een verzameling waar je eigenlijk niets mee doet? Of heb je juist door overmatig struinen, albums dubbel in de kast staan? Stop ze in een doos en neem ze mee. Er is altijd wel iemand anders die op zoek is naar die ene titel. Ouderwets ruilen of verkopen voor een leuke prijs? Het kan allemaal tijdens de eerste Vinyl & Cappuccino. Neem je vinyl mee en zoek een plekje. Er zullen tevens diverse handelaren komen met een mooi aanbod om je collectie mee aan te vullen. 

Gratis entree en deelname voor iedereen. Let op ruimte zolang de voorraad strekt! Wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan aan. Ook handelaren zijn nog welkom.

Maak er gerust een familie uitje van, het speel & beweegplein is eveneens gratis te bezoeken.

Kijk voor overige informatie en voor een routeplanner op www.opnoord.nl  of www.facebook.com/opnoord. Bellen via (040) 2568862

Zoeken

Meest recente berichten