Pop-up restaurant Asperges op de Velden krijgt vervolg!

Van donderdag 18 t/m woensdag 31 mei 2017 vindt de derde editie plaats van Asperges op de Velden. Een uniek evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Twee weken lang zal het stijlvolle pop-up restaurant weer verrijzen middenin de aspergevelden van de Raaijmakers Hoeve, gelegen in het grensgebied van Eindhoven.

Pop-up restaurant

Een team van koks bereidt aan het veld culinaire hoogstandjes rondom de vers gestoken asperges in combinatie met andere Brabantse streekproducten. Laat ons team van chefs en kelners u in de watten leggen met een aangeklede lunch of een uitgebreid diner middenin de natuur. Omdat asperges en wijn onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, heeft onze sommelier, Baremans Wynkopery, een mooie selectie van verschillende wijnen voor u samengesteld die naadloos aansluit bij de gerechten die geserveerd worden. Het stijlvolle openluchtrestaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 150 (overdekte) zitplaatsen.

Lunch & diner

Reserveer een mooi plekje aan de aspergebedden waar u in een sfeervol openluchtrestaurant geniet van een voortreffelijke 3-gangen lunch of 4-gangen diner, bereid met de vers gestoken asperges van het land. Laat u verrassen door de mooie en smaakvolle aspergecreatie’s van onze koks. We zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 15.00 uur voor de lunch en van 18.00 en 23.00 uur voor het diner.

Top-chef dagen

Laat u meenemen in de wereld van de Michelin-koks en geniet van uiteenlopende aspergebereidingen uit verschillende keukens. Er wordt momenteel gewerkt aan de invulling van het totale programma. Diverse top-chefs hebben reeds hun bijdrage toegezegd. Het betreffen chefs van regionale toprestaurants alsmede een aantal koks die bekroond zijn met een Michelinster. Binnenkort zal het volledige programma bekend worden gemaakt.

Rondleiding en zelf steken

Bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan voorafgaand aan de lunch of het diner rondleiden op de Raaijmakers Hoeve en haar akkers en zie hoe de asperges gestoken worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf asperges te steken als u dat wenst.

Eigen event organiseren

Heeft u een jubileum, relatiebijeenkomst, personeelsfeest, bruiloft, familiefeest, verjaardag of een bijeenkomst voor een netwerkclub te organiseren? Krijgt u buitenlandse bezoekers die u graag iets van onze cultuur wilt laten zien en laten proeven? Ons openluchtrestaurant is op aanvraag volledig naar úw wensen en voor úw specifieke gezelschap in te vullen! We bieden tevens mogelijkheden om een van de sterrenkoks te koppelen aan uw evenement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Locatie

Asperges op de Velden vindt plaats bij de Raaijmakers Hoeve, gelegen in het grensgebied van Eindhoven. De Nuenense Boord, waar wij u in stijl zullen ontvangen, mag met recht het mooiste en meest pittoreske plekje van Brabant genoemd worden. Immers, Van Gogh schilderde er, Gerard van Maasakkers zong erover… en er liggen maar liefst 18 aspergevelden bij elkaar. Martin & Bernie Raaijmakers, in het Nuenense wellicht beter bekend als Prins Naturijn en zijn piekfijne adjudante, ontvangen u graag!

Asperges van ‘grond tot mond’

Asperges op de Velden is een concept en productie van BERT! Events, een full-service evenementenbureau met een bijzondere voorliefde voor alles wat te maken heeft met creatieve horeca. Het team van BERT! kijkt altijd in het bijzonder naar het verhaal wat verteld moet worden en de beleving die overgebracht moet worden tijdens een event. Eigenaresse Bertie Klaassen, van origine Nuenense, heeft met Asperges op de Velden een concept neergezet waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en men de eerlijke producten van het Brabantse land direct kan proeven in een stijlvolle omgeving. 

 Voor meer informatie, vragen of reserveringen, kunt u contact opnemen met:

Bertie Klaassen
T: 06 – 28 10 16 38
E: info@aspergesopdevelden.nl

 

 

www.aspergesopdevelden.nl

Zoeken

Meest recente berichten