Gegarandeerd feest tijdens HUISMERK in POPEI

Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 27 januari is het weer eens tijd om deze bands te laten optreden tijdens HUISMERK. Deze editie: ChalOyna (pop/rock) en Smegmatics (feestpunk). Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

ChalOyna
ChalOyna betekent ‘speelse dans’, dus je raad het al: dat wordt dansen! Ze zijn een multiculturele band met internationals die allemaal in ‘Eindhoven de gekste’ wonen. Als we ze mogen geloven wordt het een groot feest!


Smegmatics

Bekende Hollandse hits worden sinds 2013 bewerkt tot lekkere punkrock zonder de herkenbaarheid te verliezen. Hits uit de jaren 70 tot aan heden worden uitgekleed, bewerkt en in een vlotter pak gehesen. Voor iedereen een guilty pleasure. Nummers van Gordon, Andre Hazes, Zangeres zonder Naam, Abel en nog veel meer worden samengevoegd, aan elkaar geplakt en uitgevoerd door dit vijfkoppig gezelschap uit Eindhoven. Gegarandeerd feest! De bandleden hebben allemaal een jarenlange muzikale achtergrond in de rock, punkrock en jazz.

Meer informatie: www.popei.nl

Zoeken

Meest recente berichten