André Hazes jr. en Patty Brard met carnaval naar Eindhoven

André Hazes jr. en Patty Brard treden met carnaval op in de feesttent op de Markt in Eindhoven. De organisatie van het evenement, WBP Horeca & Events, heeft de komst van het tweetal bevestigd. Hazes jr. zingt op vrijdagavond, Patty Brard op ‘Malle Maondeg’.

Patty Brard heeft onlangs samen met huispakken-goeroe Roy Donkers een carnavalshit uitgebracht: “Wat zijn ze lekker, wat zijn ze groot”, een liedje over Brabantse worstenbroodjes. Hazes jr. zal ongetwijfeld de meezingers uit het repertoire van zijn vader zingen.

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar organiseert WBP in samenwerking met de Vereniging Markt Horeca Eindhoven en de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval van 23 t/m 28 februari zes dagen achtereen een groots carnavalsfeest in een feesttent op de Markt. De afgelopen jaren was deze plaats het episch centrum van carnavalsvierend Eindhoven: duizenden bezoekers dompelden zich onder in de sfeer rond de optredende artiesten in deze grote feesttent. Alle horeca-ondernemers op de Markt doen mee met dit gezamenlijk project: Grandcafé Centraal, Meneer Frits, de Vooruitgang, De Wildeman, Queen Hotel, Café Publiek, McDonalds en De Caroussel.

Het motto van het carnavalsfeest op de Markt is “Breng mij mar naor De Mert!”. Het feest begint dit jaar al op donderdagavond met het zg. Pèkske Pronken Bal: iedereen kan laten zien hoe origineel hij of zij zichzelf dit jaar heeft uitgedost voor het zotste feest van het jaar. Op de ‘Pèkske Pronken Donderdag’ treden diverse artiesten en kapellen op. Naast André Hazes jr. en Patty Brard heeft de organisatie ook onder meer Django Wagner, John de Bever en René Schuurmans voor het carnavalsfeest weten te strikken.

Opmerkelijk is ook dat de traditionele H. Mis, die voorheen op carnavalszondag in de Paterskerk werd gehouden, vanaf dit jaar in de tent op de Markt is: op zondag om elf minuten over elf.

Het volledige programma ziet er alsvolgt uit:

Donderdag 23 februari: PEKSKE PRONKEN BAL met diverse artiesten en kapellen, van 1900 uur tot 0100 uur

Vrijdag 24 februari: FRAOJE VRIJDEG met Noizz, André Hazes jr., Django Wagner en John de Bever. Van 1500 uur tot 0100 uur.

Zaterdag 25 februari: ZOTTE ZOTTERDEG met Alex, Vieze Jack, de Alpenzusjes en DJ Narreke. Van 1300 uur tot 0100 uur.

Zondag 26 februari: ZAOLIGE ZONDEG met Mis om 11.11 uur, brunch vanaf 1230 uur, aansluitend feest tot 0100 uur met John West. Blazerus & Scotch, The Young  Beethoven en DJ Tomba.

Maandag 27 februari: MALLE MAONDEG met Stef Ekkel, Patty Brard, de Snollebollekes, René Schuurmans, Har & Bar en de Eindhovense feestband Lijn 7. Va1300 uur tot 0100uur.

Dinsdag 28 februari: DOLLE DEINSDEG met John de Bever, Jeffrey Heesen, Ronnie Ruysdael, Cooldown cafe en Lamme Frans. Van1300 uur tot 0100 uur.

 

 

Zoeken

Meest recente berichten