ST8MENT: The Fifth Element, 18-02-17: Line up & Tickets!

De goede voornemens kunnen voor even aan de kant, want op zaterdag 18 februari is het tijd voor de eerste 2017 editie van ST8MENT: The Fifth Element! Al vijf jaar lang is ST8MENT heer en meester in de Effenaar in Eindhoven en in 2017 knalt ST8MENT er nog net iets harder in met een speciale raw hardstyle editie. B-Front, D-Sturb, Luminite, ANDY SVGE en Zerox nemen plaats achter de decks en schroeven het tempo tijdens de avond flink op. Let’s get ready for ST8MENT!

The Fifth Element ­
Lucht, Aarde, Water en Vuur. Eeuwenlang werden deze vier elementen gezien als dé basis voor al het bestaan in deze wereld. Tot nu… ST8MENT is op zoek geweest naar de perfecte balans en heeft een nieuw vijfde element ontwikkeld. Vijf jaar lang heeft ST8MENT gekeken naar de ontwikkelingen binnen de hard dance scene en heeft het in alle geheim gewerkt aan een uniek element: The Fifth Element. The Fifth Element is de connectie en perfecte balans tussen de vier basis elementen en staat in het teken van een brute symfonie, vriendschap, sfeer én raw hardstyle. De elementen worden vertegenwoordigd door vijf raw hardstyle DJ’. Alle DJ’s hebben hun eigen rauwe sound, maar ze hebben één ding gemeen: The Fifth Element!

Line up
ST8MENT presents The Fifth Element zal de boeken ingaan als de hardste editie van ST8MENT tot nu toe. Op 18 februari zullen alleen maar de lekkerste en hardste tracks de revue passeren. Raw hardstyle icoon B-Front zal het voortouw nemen tijdens The Fifth Element. D-Sturb en Luminite brengen het tempo op de avond nóg een aantal tredes hoger en zijn met hun eigen meesterlijk rauwe producties op weg naar de hardste regionen van de hardstyle scene. ANDY SVGE stapte vorig jaar als mysterieuze act de hardstyle scene in, maar het nieuwe jaar belooft veel goeds. Aan het begin van het jaar werd de man achter ANDY SVGE bekend gemaakt en heeft hij met zijn debuut plaat ‘Gravity’ al gelijk de prijs voor nummer 1 hardstyle track van 2016 binnengehaald. Upcoming talent Zerox maakt de line up van ST8MENT presents The Fifth Element compleet.

Tickets
Wees er snel bij en haal je tickets voor ST8MENT presents The Fifth Element op zaterdag 18 februari 2017. Tickets kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via www.st8ment.nl, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg ST8MENT
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom deze speciale editie van ST8MENT via het officiële kanaal op Facebook Wie niet in het bezit is van een Facebook account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 18 februari 2017, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

ST8MENT Online
http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.st8ment.nl

Zoeken

Meest recente berichten